Kontakt: 0800 200 230

English (United Kingdom)
Baner

Cijene medunarodnih razgovora

Internet i Mobiteli

Nema dostupnih prijevoda.

Dencro d.o.o. je IT i telekomunikacijska tvrtka sa sjedištem Splitu sa podrucjem djelovanja na polju interneta i telefonije.

Od travnja 2004 godine, kada je kompanija zapocela svoje poslovanje u Hrvatskoj, fokusirali smo se na pružanje jednostavnih telekomunikacijskih rješenja za privatne korisnike. Naš glavni proizvod do sada su bile kartice za medunarodne razgovore, koje korisnicima omogucavaju potpunu kontrolu troškova poziva prema medunarodnim destinacijama. Nedavno smo medu naše usluge uvrstili i rješenje za medunarodne razgovore bazirano an SIP protokolu, koje našim klijentima omogucava pozive preko racunala ili preko bilo kojeg drugog SIP uredaja.

Na podrucju Interneta, Dencro d.o.o. je fokusiran na razvoj web stranica, u pocetku iskljucivo za naše potrebe prezentacije, medutim odnedavno smo pokrenuli uslugu izrade web stranica za sve one kojima je potreban ovakav vid prezentacije.

Osim VoIP telefonije i izrade web stranica, Dencro d.o.o. u svom vlasništvu ima Internet klub i Call shop, te istovremeno pružamo usluge Callshopa našim partnerima u vecini turistickih mjesta jadranske obale